Annoin rakkauden tulla

Runoilija Peregrino

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomasin oudon tunteen
ihan positiivisen sellaisen
olen ehkä kasvanut hieman
ihmisenä kypsynyt varmaan

Löysin kotoa tavaroita toisen
en ole tottunut moiseen
ennen tunne voimakas syntyi
ja minussa paniikki yltyi

Nyt katselin tavaroita hetken
annoin ajatusten vapaasti tulla
ihan mahtava fiilis oli mulla
annoin rakkauden <3 tulla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot