Nimetön

Runoilija Murtunut tammi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lepään hetken
tässä kallionkolossa,
tuulentuivertaman katajan
suojassa.

Olen väsynyt,
ruoskivaan sateeseen,
elämän piikkimattoon
ja estejuoksuun.

Hiljaa, hiljaa,
piiloudun katajanmarjan
taakse,
ohikiitäväksi tuokioksi,

pieni olen ja sitkeä,
taistelutta
en antaudu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

Runossa hienoa kuvausta, pidän tunnelmasta.

Kiitos tähän päivääni sopivasta "kannustusrunosta". Ja oikein lämpimät syntymäpäiväonnittelut!

Maasta tarttee aina ponnistaa, jos uuteen ypyrään loikata meinaa.

 

Käyttäjän kaikki runot