Nimetön

Runoilija Murtunut tammi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aika on armahtanut,
ajattelen teitä,
kun haluan,
jos haluan.

Uniini
kuljette joskus,
lupaa kysymättä,
kai teillä on asiaa.

Kyllä, olen jo antanut
anteeksi - kaiken.

Uusi elämä tai kuolema
on tehnyt teille hyvää,
pehmentänyt.

Pieniksi olette kasvaneet,
kaikki se valta -
veteen piirrettyä.

Aamulla -
hyvää yötä,

levätkää rauhassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdellä sanalla: mielenkiintoinen!.

Tämän runon takana on paljon. Elettyä, kipua...selviytymistä.
Upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot