En ole täydellinen

Runoilija Murtunut tammi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole täydellinen,
toisinaan väsynyt ja vihainen,
mustaa tulta,
sanat miekkoja,

minä vastaan muu maailma.

En ole täydellinen,
teen tyhmiä asioita,
jätän tekemättä viisaita,
huomista pelkään
ja eilistä,

siinä välissä koetan
olla
ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot