Aave

Runoilija milo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan myös blogissani Heinäpilvi :)
 

Hullun huuto
kärsivän katse

Asioita joita emme kestä katsoa,
joita emme haluaisi kuulla

Miksi on vaikea sulattaa
ihmismielen toimintaa?

Miksi on mahdotonta
pysäyttää alitajuntaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koska sielun avaruus on ääretön, mielenkiintoinen tunnelma runossasi pidin paljon

Hienosti kyselee runosi, laittaa lukijan pohtimaan.

Hieno runo!!
Tulee mieleen, miten ihmiset yleensä kääntää katseensa nähdessään jotain surullista. Kärsivän lähimmäisen esim.
Ja kuitenkin; elämä ja ihmisen mieli sisältävät luonnostaan paljon tuskaa.

 

Käyttäjän kaikki runot