Myrskyn jälkeen ei ole poutasää

Runoilija milo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan myös blogissani Heinäpilvi :)
 

"Häiritsee, häiritsee"
vastaan kun kysytään

Jokainen juuri sen värinen paita,
Jokainen kahdella pyörällä kulkeva,
Jokainen kuolleesta kulmasta ohittava

Jokainen aiheuttaa pienen sydämen pysähdyksen
Pienen aivojen tulvimisen
"Mies yli laidan!"
Pelastautukoon ken voi!

Tämä ei ole tunne vaan luonnonilmiö,
harmi ettei edes sellaisiin voi aina varautua

Auringon paistaessa voi laittaa aurinkolasit
sateen tullessa ottaa varjon esiin

Mutta mitä teet myrskyn jälkeen?
Se on vienyt lasisi ja varjosi
Jäljelle jättänyt suojaamattoman katseesi

Jos olet vastuussa säätiedotuksesta,
tässä sinulle neuvo:
T I E D O T A

Ei ole täysin vääriä tekoja,
on vain vääriä toimintatapoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voihan tuonkin asian noin sanoa.

Tää on taas hienoa jälkeä! Tiiän niin ton tunteen liianki hyvin.. tässä on taas kauheesti kaikkea; turhatuneisuutta, haurautta ja jotenkin hmm jäi sellanen paljas olo, ihan niinku oot sanonu tossa:
''Se on vienyt lasisi ja varjosi
Jäljelle jättänyt suojaamattoman katseesi''
ihanan surullisen kauniin koskettavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot