Kaukana siintää...

Runoilija utopiansmiley

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesäisenä iltapäivänä
mieli tuntee etäisen kutsun
sinne missä valo ja varjot leikkivät

eikä sitä hidasta tuntematon määrä kilometrejä
jotka erottavat kohteen tästä harmaasta näkymästä
jota katselee kaihosta täyttyen
samalla kun täyttää päänsä

ja lopulta
eräänä kellonlyömänä
kaikki on valmista
tutisevin jaloin taittuvat kilometrit
talot ympärillä kutistuvat
ja käyvät harvalukuisemmiksi
puistot kasvavat, muuttuvat metsiköiksi
puiset penkit vaihtuvat kivenlohkareiksi
ja vaahteroista tulee mäntyjä

mieli laajenee käsittämään koko maailman
yksilö pienenee kadotakseen sinne

aurinko on painunut alemmaksi
ilma on jo viileämpi
on myöhäinen ilta
ja tien päässä häämöttää tummasävyinen vesi

mainoskyltti ilkkuu
iso III niin ja niin monta euroa, siideri, lonkero, viini 12 cl
etsivä sielu on perillä –
mutta elämää ei ole temppu vaan miten se tehdään

Selite: 
Taiteilijaglämää (sic) Suomen suvessa, amen.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot