Vapaus on

Runoilija utopiansmiley

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ymmärtää ehtivänsä vaikkei ehtisikään.
Tietä takana ja edessä,
sijainti kartalla tuntematon
eikä sillä ole väliä, sillä kartta on vankila.

Sininen taivas ja vihreä maa,
viileä tuuli hivelee käsivarsia
ja aurinko lipuu vähitellen alemmaksi
mutta sillä ei ole väliä,
kun autoja kulkee yksi kerrallaan ohi
eikä seuraavasta kyydistä ole pienintä aavistusta

Selite: 
Keksiköhän joku liftari sen ajatelman, että matka on tärkeämpi kuin päämäärä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau tää runo on upee!!! Pidin ajatuksesta :)

Vapauden tunnelmaa. Kyllä, matkalla olo tuntuu usein tärkeämmältä kuin päämäärä... tai se on hieno olotila kun siltä tuntuu. :)

Pidin tästä runosta! :)

 

Käyttäjän kaikki runot