Nimetön

Runoilija Starlight of the Sun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IMAGINE
 

Kerro minulle
oletko onnellinen
oletko tyytyväinen

Kerro minulle
tahdotko satuttaa
haluatko tosiaan
sitä kurkustasi
alas kaataa

Kerro minulle
muistatko enää
kun lupasit nyt
terveemmin elää

Kerro minulle
tahdotko ne sanat
suustani kuulla
missä ovat rahat
jotka minun piti saada
- Ne rahat jotka sinä joit

Kerro minulle
oletko onnellinen
oletko tyytyväinen

Kun tyttösi ei tahdo
enää nähdä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

tämäkin niin totta tässä elämässä.

hieno

tämäkin niin totta tässä elämässä.

 

Käyttäjän kaikki runot