Valo

Runoilija Starlight of the Sun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IMAGINE
 

Eikö jo riittäisi
koko elämä kurjuutta
Enkö jo saisi
edes hieman helpotusta

Eikö jo olisi
aika saada elää
vuodet lapsuuden
Niitä koskaan
minä saanut en

Onko valoa
tunnelin päässä
Milloin tämä loppuu
milloin saan levätä

Ei se lopu
ei ole helpotusta
Ei onnea
ei valoisaa tunnelia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas!

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot