Murtunut

Runoilija Starlight of the Sun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IMAGINE
 

Murtunein siivin
ei edes enkeli lennä
Vain kostein silmin
voi eteenpäin mennä
Vaikka sille huutaisi
"Lennä, rakas, lennä!"

Kun suru kerran
päälle laskeutuu
Kauneinkin hymysuu
alaspäin kaartuu

Voi enkelin tavoin
Onnellinen lentää
Vaan ei uupunut
voi muuta kuin kestää

Ja vain siksi, ettei

Murtunein siivin
edes enkeli lennä
Vain kostein silmin
voi eteenpäin mennä
Vaikka sille huutaisi
"Lennä, rakas, lennä!"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot