Valtakunta

Runoilija Roseguard

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2007
Viimeksi paikalla: 25.8.2015 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuodatan asioita pois sielustani ja joskus myös ympäröivästä maailmasta. En sanoisi kaikkia ihan runoiksi, mutta toivottavasti lukeminen miellyttää... Arvostelijoille iso kiitos, niillekin joille en ehätä vastata :)
 

En tunne sinua vielä
Mutta inhoan sinua, kai?

Saat minut epäröimään, laskemaan rautamuurini
riisumaan naamioni, epäilemään itseäni

Olin kaikkivaltias vielä eilen
mutta tänään sinä sanelet säännöt

Vaikket sitä tiedä

Huudan tyhjille seinille, revin ajatuksiani
en tunne itseäni, pelkään liikkeitäni

Halusin tuntea sinut, kävellä kanssasi
himoita sinua, katsoa sinua

Nyt taidan vain

Rakastaa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot