Suojatie

Runoilija tt1929

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet minun suojatie jossa et koskaan jää auton alle

Selite: 
Omistettu rakkaalleni Marialle
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis. Luottamusta ja uskollisuutta hehkuva.

Vertaus hienosti oivallettu.

Pidän tyylistä.

Ihastuttava ajatus! :)

Sulla on maailman ihanin tyyli kirjoittamiseen
tämmöiset tekstit iskee meikäläiseen aina ja lujaa <3

Suosikkeihin :')

 

Käyttäjän kaikki runot