"En halua enää ikinä nähdä sinua!"

Runoilija bf8725e3db8f3771bfd8d6fdae8c8b5f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruskea silmäinen tyttö :)
 

Vain sinulle annoin avaimet minuun

pienet hopeiset avaimet

Välillä kaikki on hyvin

mutta sitten ikävä palaa mieleeni

täyttää jokaisen sopukan

vaeltaa levottomasti nuoressa mielessäni

Minä toimin niin kuin ikävä toimii

menen sinne minne se käskee

en voi sille mitään

Mutta se oli virhe

tulla ilman syytä ja ilmoitusta

vain ikävä mielessä

koputtaa hieman oveen

Olen todella pahoillani

ja itken etten enää voi hengittää

tuntuu tyhjältä

epäonnistuin

ylitin kaikki rajat

haluaisin niin haudata

kaikki tunteet ja ajatukset

kaikki muistot ja sanat

kaikki katseet ja kosketukset

Sinä et välitä

et koskaan ole ajatellut miltä

se tuntuu kun kohtaa jonkun joka ymmärtää

et koskaan ole ajatellut miltä

se tuntuu kun jollekin voisi kertoa kaiken

et koskaan ole itkenyt tyynyäsi märäksi

ketä sinä odotat oikeasti

aiotko maailman loppuun asti unohtaa

vihata ja kieltää

sen sähköisen hetken

magneettisen voiman

mikä meitä joskus vei

Minä menen nyt

mutta toivon että mietit

ja löydät sen mitä etsit

sillä joka kerta kun näen

tai ajattelen sinua r a k a s

sinun väsyneissä silmissäsi

loistaa kaipuu ja haikeus

yrität ehkä paikkailla sitä

mutta siellä se on ja pysyy

kuulen usein sen äänestäsi

en voi tehdä sille mitään

Minä menen nyt

hautaan ikäväni valtaisan meren pohjalle

sillä se ikävä oli tehty lumisesta harhasta

enkä enää anna itselleni lupaa ajatella sitä

Selite: 
tämän haluaisin hänelle kertoa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot