En Voi

Runoilija Villikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi valehdella, että en rakasta ihmistä
jota rakastin kaikki ne vuodet.
Mutta elämän on jatkuttava.

En voi valehdella, ettei tuo ihminen merkitse
edelleen jotakin.
Onhan hän tyttäreni isä.
Mutta elämän on jatkuttava.

En voi valehdella, etteikö sydämmeni sykähtäisi,
kun kuulen hänen pehmeän äänensä,
ja ettenkö vertailisi muita miehiä häneen.
Mutta elämän on jatkuttava.

Selite: 
Tätä en osaa edes kommentoida koska joka sana on totta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Kauniisti ilmaistua elämänkokemusta ja monen, niin miehen kuin naisen, kokemaa. Kirjoitettu hyvällä tavalla niin että kokemukseen voivat samaistua nekin jotka eivät ole sitä kokeneet. Pidän "mutta elämän on jatkuttava" -lauseen toistosta, ja mielestäni tämä on toimiva myös runona, ehjä kokonaisuus, ei tekotaiteellinen.
Hyvää syntymäpäivää.

Koskettavan haikea runo, missä on kaipausta ja pettymystä entiseen sekä voimaa jatkaa eteenpäin.
Mukavaa syntymäpäivää.

Tällasis tapauksis tulee mieleen kysymys siitä, onks kaikki itseilmaisu taidetta. Ennemmin kuin runo, niin tulee mieleenterapeutille vuodateltu lurittelu psykoanalyysin paulois.

En voi valhdella, etteikö ihmisten elämät koskettais, mut täst tuntuu puuttuvan se runouden ydin, mikä nähdäkseni on sanojen rakastelu. Mut ei kai siin mitään, jos toimii purkautumiskanavana, hyvä vaa. Eiköhä tää elämä täst jatka sit seuraaviin, moross ja hauskaa jatkoo, synttäreines kaikkines!

elämässä nyt vain on kaikenlaista

 

Käyttäjän kaikki runot