Nimetön

Runoilija Hellevi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin huoneessa,
mutta musta tuntuu etten ole yksin.
Uskon että sä katsot juuri nyt noita samoja tähtiä,
meidän tähtiä.
Kaikki tähdethän on meidän, jos me vain halutaan.
Olet kaukana, mutta silti kuulen sydämesi lyönnit,
hengityksesi ja huokauksesi, voin melkein tuntea kosketuksesi ihollani.
Ehkä kohta tunnenkin,
heti kun löydän sut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus on kaikessa haikeudessaan niin kaunista. Pidän.

Epäitsekäs, tähtitaivaan kokoinen runo! Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele nousevasti
Hellevi Nimetön 28.1.2008 2 Runo
Hellevi Nimetön 2.8.2007 9 Runo
Hellevi Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Hellevi Nimetön 28.1.2008 3 Runo
Hellevi Nimetön 2.8.2007 1 Runo
Hellevi Nimetön 12.8.2008 0 Runo
Hellevi Nimetön 12.11.2007 2 Runo
Hellevi Nimetön 2.8.2007 2 Runo
Hellevi Nimetön 28.1.2008 4 Runo
Hellevi Nimetön 12.8.2008 0 Runo