Kivi sydämessäni

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Sinä olet kivi
Ei susta mitään irti saa

Vain ohut sammal
tekee sinut elävän näköiseksi
Jos repäisen sen irti
Tuleeko kukaan enää päällesi istumaan?

Mitä kiven sisällä on?
Sykkiikö siellä lämmin sydän?
Vai kylmä timantti?

Olet mystinen kiveni
Aina sydämessäni

Siellä tilaa vieden,
elämääni raskauttaen

Olen liian utelias
sinut pois heittääkseni
Jäisi liian tyhjä kolo
tilallesi
Paikkaisiko sen
Tuhannet rakkaudentunnustukset
Parantaisiko haavan
Sadat uudet suudelmat?

Olen itse niin villi
että meinaan sinut peittää
Olet kivi
Ja minä villiniitty ympärilläsi

Annan liikaa ulospäin,
Meinaan tukehduttaa sinut versoillani

Sinä pidät kaiken sisälläsi
Mietin välillä, oletko sittenkin ontto

Kumpikaan ei ymmärrä toista,
olemme vastakohdat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot