Se loistaa

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Nyt se loistaa,
taivaalla on kuu hopeinen.
Mä katson sitä, ja se poistaa
mun onnettoman mielen.
Aamulla kuu lohduttaa
piinaavaa sydäntäin.
Vähän vielä nukuttaa,
taidan mennä nukkumaan.

Kerto:
Aamulla on sää
kirkasta ja kylmää.
Kuu paistaa mun huoneeseen
ja ikkunasta mä näen sen.
Kova on kaipaus tää,
kun en sua mä nää.

Nyt se hohtaa
siellä keskellä tähtien
Pilve siellä kohtaa
ja sun nukkuvan luulen
Viime yönä unen näin
siinä mä sua suutelin
Päivät,yöt kaipasin sua
enkä voinut toipua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot