Rakkauden matka

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Aamu taivaalla jo loistaa,
kun se aina yönkin voittaa.
Tuuli puhaltaa ja pilvet poistaa
ja se rakkauden hetki jo koittaa.
Tulit vastaan asemalle,
kun juna saapui etelästä.
Annoit suukon rakkaimmalle
ja juttelitte elämästä.

Voitko viettää täällä yötä,
kysyit multa ,kun valo laski hämärään.
"Ajan aikaan saat jo myötä,
joten kyllä mä jo tänne jään".

Kun alkoi ulkona sataa
ja pelasimme sisällä korttia,
pakasta tuli mulle vain pataa.
Enkä voinut sulkeakaan porttia,
joka johti rakkauteen
ja kai sun kainaloon vaipua saan.
Tunteen pilveen mä taivaan sineen
jo junallani matkustan vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot