Suudelma

Runoilija rockriq

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun etsin sinua seasta ihmisten.
Ja lopulta löysin sen.

Hymysi.

Se aukesi kuin kuu pilvien takaa,
syttyi silmissäsi tähdet.
Melkein voin hiljaa
kuulla niiden sanovan blig!

Keinut luokseni. Silmämme,
ei, ei, ne eivät enää muita nää.
Sun tuoksus on jo lähelläin.

Suudelma.

Kun annan sen sinulle jota rakastan.
Kun huulet ovat tuuman päässä toisistaan.
Vetävät puoleensa kuin magneetit.

Se on jokin hedelmä joka kasvaa näkymättömässä maassa;)

Selite: 
Kertoileepi juna-asemalla tapaamisesta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot