Aakku-Vaakku Kumiankka etsii kotia

Runoilija Rähmäkäpälä

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Living nowhere, doing nothing, my life is what im doing...
 

Luku1:Karkaus kylpyhuoneesta

Oli ilta. Pikku-Kalle oli kylpemässä ja samalla ampuili vesipyssyllä pientä kumiankkaa. Pikku-Kallen hämmästykseksi ankka väisteli roiskeita. Kumiankan nimi oli Aakku-Vaakku.Aakku-Vaakku ei ollut tyytyväinen kotiinsa, sillä hän olisi halunnut, että hänellä leikittäisiin, eikä vain ammuttaisi vesipyssyllä.Aakku-Vaakku tiesi, että Pikku-Kalle suuttu nopeasti, ja siksi hän roiskeita väistelikin. Kuten arvata saattaa, Pikku-Kalle heitti kuin heittikin Aakku-Vaakun ulos kadulle.

Luku2:Etsintä alkaa

"Mitä minä nyt teen?" Aakku-Vaakku mietti, "Lähin lätäkkökin on metrin päässä, enkä osaa kävellä." Yhtäkkiä auto ajoi Aakku-Vaakun ohitse roiskauttaen lätäkön vedet päin Aakku-Vaakkua. Siinä hän kellui kohti viemäriä.

Luku3:Onnettomuuden kautta onneen

"Voi ei! Eikö tätä voi pysäyttää?" huusi Aakku vaakku hädissään. Siinä samassa hän kellui viemäriin. Viemärirotat hyppivät Aakku-Vaakun selkään ja pois selältä. Lopulta Aakku-Vaakku jäi umpikujaan. Siellä hän virui ypöyksin kolme päivää. Kolmantena päivänä Pikku-Liisa näki kaivossa jotain keltaista. Hän katsoi tarkemmin, ja näki, että siellä oli pieni kumiankka. "Isi, isi! Kaivossa on kumiankka!" Pikku-Liisa huusi. Hänen isänsä tuli katsomaan, ja näki hänkin pienen kumiankan. Isä avasi kaivonkannen, ja haki kumiankan. "Saanko pitää sen? Saanhan?" Pikku-Liisa kysyi. Hänen isänsä vastasi:"Hmm... Kyllä, mutta se pitää ensin desinfioida." Seuraavana iltana Pikku-Liisa oli kylpemässä, hän leikki kumiankallaan. Hän katsoi ankan phjaa jossa luki:Aakku-Vaakku, oma kumiankkasi.

Selite: 
Tarkoituksella lastentarina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot