Osiksi

Runoilija oviauki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...kaikesta huolimatta.

 

vessan mattoon kuivaan kädet
kastuneet ovat kyynelistä
peilikuvaani väistän
kuin enkeli helvetistä

laiminlyöty hyvinvointi
valheet ja defenssit
saavat vahvankin osiksi

elänyt itseltäni varastaen
nyt viilenee
otsa lattiaa vasten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot