Varomaton

Runoilija oviauki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...kaikesta huolimatta.

 

kenen luokse tulen
kun ovesi takanani suljen
hyppäänkö tuleen
kun eteiskäytävääsi kuljen

pitäisikö olla varovainen?

minä ihoasi kosken
selkääsi hivelen

hengitettyäni
kanssasi hetken
olen tyytyväinen

silti vieläkään tiedä en
kenen luokse tulen
kun silmäni suljen
ja painaudun vasten

pitäisikö olla varovainen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot