Oonko mä joku aivan muu

Runoilija nesspu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oonko samanlainen kuin tuuli,
kosketuksen tuntee muttei mitään näe.
Mun tekojen seuraukset huomaa puiden latvoista,
mutta ei sitä, mikä sen aiheuttaa.
Mulle usein sanotaan, että oon yks iso mysteeri,
läjä salaisuuksia ja asioita, mitä ei voi ymmärtää.
Kukaan ei pääse mun porteista läpi,
musta on vaikea saada otetta.

Oonko mä mitään niin olevaa, kuin kaikki muut
vai oonko mä joku aivan muu?
Oonko vain yksi suuri maailman aiheuttama tuotos,
johon kerätään kaikkien muiden tunteet?
"Sua ei voi edes tuntea, oot niin häilyvä,
ailahteleva, kadoksissa".
Ehkä ketään meistä ei ole olemassa,
ehkä ollaan vaan jotain aivan muuta mitä luullaan.
Maailma on sekava.
Tai sitten minä, jos mua edes on.

Selite: 
17.09.2013
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot