Syksy sinussa

Runoilija Ukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovaa hulluutta harrastava nuori mieshenkilö.
 

Kävelet kaduilla vailla päämäärää,
kun syksyinen kaupunki öisine valoineen
on yhtäkkiä tavoiteltu,
täyttä otetta kaihtava mielentila.

Seuraat katseellasi vieraiden ajatusten varjoja,
syksyn kulkua päästä päähän,
samanlaista erilaisuutta kaikkialla,
kuolevan kyyhkyn yllä itkevän miehen hengitystä
ja toivot kaikille olennoille yhteistä kieltä,
mutta maailman puheenaiheista tyhjäksi.

Etsit suurempaa tarkoitusta vuolaina
ohitsesi virtaavien keskustelujen helinästä,
ja lopulta, jalkojesi kuluttua väsymykseen,
huomaat metsästäväsi Totuutta
taksin takapenkin kohdunlämmöstä,
kun tiedät, että matka tulee maksamaan
enemmän kuin mihin sinulla olisi varaa
ja kasvoton, kahvinhajua yskivä kuski laittaa
radiota pyytämättä kovemmalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot