Sateen äänessä maailman nauru

Runoilija Ukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovaa hulluutta harrastava nuori mieshenkilö.
 

Sade kastelee autiot, likaisenharmaat kadut
ja vangitut kyyneleet mielen tyhjän maiseman.

Saavun asuntooni ja laitan radion päälle
täyttämään hiljaisuuden maailmantuskallaan.

Vielä eilen naurusi kosketti tyhjiä seiniäni,
repi kuluneet tapetit täyteen kauneimpia kukkia.

Aika hiertää haavaumia mielenterveyteen,
tunkkainen yksinäisyys ikonisoi pesemättömät tiskit.

Pöydällä seisoo puolityhjä viinipullo,
jonka sisuksia yhteisten hetkien
huulipunatahrainen tuuli katkerana soittaa.

Mies radiossa sanoo sateiden jatkuvan
ja räjähtää onttoutta rätisevään nauruun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot