Kielipiste

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

-kirjoitti-unista-juoksevina-ajatuksina-kirjakielen-ulkopuolisina sanaina
-kaksion.kolmiossa-trademarkiksi
Pien-sanan Isona-kaimana
Kertomasanat & Lauluinmanojat
Levytti ruosteisia ympyräkiertolaisia
Jossa...sanat...sanoittavat...tarkoituksia....sanoissa
nari-nari K'vi maailmalla kathomassa jotakin tähteä, kun hän ei ollutkaan oravainen
Tuli ja näki; kuin nykyajan Poseidon poika

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää herjaa joilekkin noille jotka, unohtaa käyttää äitienkieltä väärin :) onnekseni kielipoliisit läy aina omat ruunoni läpi♡

 

Käyttäjän kaikki runot