Sekaisin

Runoilija Rock-Lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nainen erilainen...Paljon nähnyt, liikaa kokenut.. Joskus ennenkin tänne kirjoitellut, mutta piitkään tauon pitänyt..
 

Sekaisin,sekaisin olen minä!!
Miten ihminen näin kokenut ja kauan kulkenut,
niin kovin sekaisin voi mennä??

Sinä sekoitit minut..
Hurmasit,tulit ja veit.

Mutta missä olen minä??
Eksyksissä-
Sinun kanssasi, mutta silti sinua ilman!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Aivan kuin mun elämästäni olisit tuon runon kirjoittanut...

Ihana! Aivan kuin mun elämästäni olisit tuon runon kirjoittanut...

 

Käyttäjän kaikki runot