__ _ __ _ __

Runoilija Vuoksesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012
Viimeksi paikalla: 18.1.2016 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 




Risaisten kaihtimien nypläämä liina

loikoilee kirjoituspöydällä

läikkyy noroina lattialle



lattian alle

liepeet valuvat saumoihin

jotka lakkaavat irvistämästä tietämättä kuinka



kuinka tahtoisinkaan

kerätä valkeat repalehelmat

ja viikata kaappiini odottamaan



iltaa, jolloin

m a a i l m a o n m e n n y t r i k k i

ja kaihdan aamun kajoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot