Nimetön

Runoilija Vuoksesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012
Viimeksi paikalla: 18.1.2016 22:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jossain päin maailmankaikkeutta
kuva meistä leviää kohti universumin ääriä

vaihdamme suukkoja taivasalla
kämmenselät pakkasta vasten
huulilla kielivä hymy

Kohti universumin ääriä
levitän käsivarteni ja näytän:
näin paljon
ehkä enemmän

leviän kohti avaruuden laitamia
ohi mustien aukkojen, valopisteiden,
ohi jumalan



Sillä sinä olet vieressäni
ja siksi tästä katsottuna
taivaskin on kaukana alapuolella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot