Vuoristorata

Runoilija Takkuinen Tukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laita minut

lähtöviivalle

Tuuppaa matkaan

tunteiden

vuoristoradalle

Pakkaa

kyyneleitä

naurua

evääksi reppuun

loputtomalle matkalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti sanailtu elämästä.. Siellähän me kaikki viiletämme.

 

Käyttäjän kaikki runot