Kuolemaan väsynyt

Runoilija 846020e74d6767872595515ccbc36055

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2011
Viimeksi paikalla: 31.12.2018 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et usko että keijuja on

Et silloin niitä nää
Ja pihassa oleva kivi voi olla jättiläisen pää

Jos uskot niin

Se mahdollista on
Sillä kaikki mahdollista on
 

Aamuyö on pikimusta
herään kesken kaiken tuskaisena
näin alitajunnan syöttävää myrkkyä

mielessä vellovat demonit
joita parhaani mukaan pakenen
jotka yritän kääntää vahvuudeksi

yöllä minä olen helppo uhri
Voimaton

Mitätöivä puoleni on hereillä
se iskee raadollisuudellaan minuun piikkejä
kirveleviä valheita
joiden valheellisuutta epäilen

Se saa minut uskomaan
kuinka kuka tahansa muu on parempi kuin minä

ne valheelliset petturit
vastuuttomat elämänviejät

jotka aina lopulta laskeutuvat
vakaalle pohjalle

jonkun toisen syliin
syöttämään uusia valheita
viemään jälleen yhden uuden elämän mukanaan

Ja silti
Silti niitä palvotaan

kaiken katkeruudenkin keskeltä
muistellaan lämmöllä
kaiholla

syytellään vain itseään

Silti niiden elämäntarina
on aina kiehtovampi kuin minun
mielensä kiehtovampi kuin minun

Enkä minä vilpittömyydestäni huolimatta
ole koskaan mitään

en mitään muuta kuin aamuyössä yksin itkevä
lamaantunut ja lyöty ruumis

kuolemanväsynyt

Kuolemaan väsynyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot