Nimetön

Runoilija 846020e74d6767872595515ccbc36055

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2011
Viimeksi paikalla: 31.12.2018 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et usko että keijuja on

Et silloin niitä nää
Ja pihassa oleva kivi voi olla jättiläisen pää

Jos uskot niin

Se mahdollista on
Sillä kaikki mahdollista on
 

Niinä katoavina aamuina kadotin palasia itsestäni
keskityin vain sinuun
ja sait aikaan jotain mitä kammoksun:

riippuvuuden

Olin riippuvainen sinusta ja huomiostasi
sinun palasista itsestäsi
joiden aina toivoin olevan katoamattomia

Mutta sinä katosit
kadotit

ja minä katosin
kadotin itseni

sinulta ja itseltäni

etkä sinä koskaan pitänyt palasista minusta
tahdoit parempaa
aivopestä minusta paremman

ja lopulta minä elin sille
sinun toiveelle
sinun miellyttämiselle

sinun
sinun
sinun

Lopulta minä olin liikaakin sinun
ja se oli jotain mitä et kestänyt

ja jonka käänsit minua vastaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarkkanäköinem tilinteko,hyvin sanoiksi saatettuna.

 

Käyttäjän kaikki runot