Nimetön

Runoilija 846020e74d6767872595515ccbc36055

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2011
Viimeksi paikalla: 31.12.2018 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et usko että keijuja on

Et silloin niitä nää
Ja pihassa oleva kivi voi olla jättiläisen pää

Jos uskot niin

Se mahdollista on
Sillä kaikki mahdollista on
 

Kuinka kauan saa leijua korkeuksissa
pakoilla vahingossa asioita
jotka oikeasti pitäisi kohdata

Kuinka kauan voi teeskennellä
valehdella itselleen
leijua valheellisissa olotiloissa
väärä hymy kasvoilla

ennen kuin putoaa korkealta alas
paettu todellisuus iskee päin kasvoja
kirvelee jokaisessa ruumiinosassa
viiltää hengityselimet toimintakelvottomiksi

Ja kuinka kauan täytyy pudota
ennen kuin löytää itsensä pohjalta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot