Nimetön

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

et kohta enää näe tätä tyyntä pintaa

pian myrskyksi on kasvanut sisälläni
jokin niin kovin vaikea sydämessä kantaa

tunne jota kutsunut en luokseni

kunpa tietäisit että tahdon vain huutaa
repiä kaiken kappaleiksi
katsoa kun pohja pois putoaa

tai sitten vain tukahduttaa sydämeni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot