otteesi

Runoilija tahrittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.8.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 1:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

running with the devil, it's touch and go
 

etsin jotain niin kovin pitkään
kun hiljaa väsyin siihen pimeyteen
jossa se mikä ei koskaan merkinnyt mitään
rikottiin ja revittiin yhä uudelleen

aina vain vähemmän jaksoin enää uskoa
että olisi jotain enemmän kuin sanatonta kipua

ja juuri kun pimeimpäni kohtasin
sinä tulit, otit varoen kädestäni kiinni
enkä tiedä kuinka muuten siitä kiittäisin
kuin pyytämällä ettet koskaan päästä irti

Selite: 
musta päiväni 13.09.2011
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa ja suloinen on loppu.

 

Käyttäjän kaikki runot