Nimetön

Runoilija jeminella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen kirjoitellut pöytälaatikkoon runoja vuosien ajan. nyt haluan vain saada ne esille.
 

Sataa…
on kuitenkin kaunista.
Aurinko paistaa sydämeeni.

Sataa…
on kuitenkin hiljaista.
Kuulen vain sydämeni äänen.

Sataa…
on kuitenkin täydellistä.
Kaikkine epätäydellisyyksineen.

Sataa…
Ja tämä hetki saa minut ymmärtämään
Rakastan elämää!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot