Yks päivä

Runoilija snow white queen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei meidän bändin naurattaja
Se pieni komea pikku poika
Haluan kertoa sulle
Että olet aivan mahtava

Hei ei sun tarvitse aina hymyillä
Antaa vituttaa
Tänään kunnolla

Älä naura
Näytä keskisormee
Sano niille
Haistakaa paska
Älä kuuntele ketään
Äläkä naura

Sä olet aivan ihastuttava
Mä pidän erityisesti susta
Ja sun musiikkimakus
Ai että

Ei sun tarvii olla aina mukava
Ota vaikka musta mallia

Mona Lisa smile

Vaikka ei oikeesti tarkota

Olet aivan ihastuttava

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot