rakkausruno

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

Olet enemmän kuin
Enkeli
Kauniimpi kuin uneni
Kuinka sydämesi voi olla
Noin hyvä

Hymyilet vaikka sinua
Ympäröisi pimeys joka on
Inhottava ja syvä

Haluaisin olla vierelläsi aina
Pitää kädestäsi kiinni
Ja lempeät kasvosi
Sydämeeni painaa

Syleile minua koska
Rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava rakkausruno.
Hauskaa syntymäpäivää.

niin kaunista

Kaunista, kaunista. Miten toinen ihminen kykeneekin olemaan jotain noin ihanaa ja rakastettavaa !

Mielettömiä kuvia, upea kokonaisuus.

Ihastuttava rakkausruno.
Hauskaa syntymäpäivää.

niin kaunista

Kaunista, kaunista. Miten toinen ihminen kykeneekin olemaan jotain noin ihanaa ja rakastettavaa !

Mielettömiä kuvia, upea kokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot