rauhattomat ajatukset

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

En tarvitse mitään
mutta omistan kaiken

En omista mitään
mutta tarvitsen kaiken

Sydämeni ja mieleni
Eivät näe toisiaan

Sieluni huutaa
Rakkautta osakseen
Ja saa vain
Ahneutta osakseen

Jos näkisin ne
Lämpimät silmät
Jotka minua rakastaa

Olisin kiltti itselleni
Ja sielulle joka minut
Haluaa

Levätkää rauhattomat
Ajatukset
Sillä unet minua ahdistaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot