rakkauden kaipuu

Runoilija Chanzel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen tyttönen joka rakastaa kaikkea kaunista. Tykkään todella paljon kuunnella ihmisten juttuja, murheita ja ilonaiheita.
 

Joskus tuntuu, että kaikki hajoaa, alas vajoaa,
Vaan aina me pystyyn pyrimme nousemaan.
Tunnit, minuutit, sekunnit, kiitävät ohitsemme, ohi unelmiemme.
Kukat kuihtuvat, pois kuolevat, onko mikään pysyvää?
Jääkö enään mitään kun rakkauskin viedään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot