Maailma sylissäsi

Runoilija forever

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You said "nothing's everlasting"..
 

Tahtoisin palata
ajassa taakseni
kahden kalenterin verran.
Palata niihin sanoihin,
niihin hymyihin,
niihin tunteisiin.

Tahtoisin kokea
sen onnen,
aidon rakkauden.

Ainakin uskon sen olleen aitoa..

Tiedän tämän olevan
vain päivä,
jolloin tunnen olevani
taas kahlittuna menneisyyteen.
Huomenna kuitenkin kadun tätä.

Kadun syytä,
jonka vuoksi
kynäni muodostaa
sanoista lauseita.
Jokainen kirjain
piirtyy sinun vuoksesi.

Nukahtaisin niin mielelläni
taas syliisi,
ja kohtelisit minua kuin sinulla
olisi sylissäsi

kokonainen maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi,tuli oma erotuska mieleeni.

 

Käyttäjän kaikki runot