Rakkauden jyvät

Runoilija Supermies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jään sydämeni sulattaa pois, kun sinut nään, vielä sinut syliinikin joskus saan, silloin tekisit minusta onnellisen, rakkauttani sinuun tukisit, tunteet syvät sydämestäni lukisit, korjaten talteen rakkauden jyvät, jyvät joista varttuu suuri rakkaus, rakkaus joka vain karttuu, mikä ei koskaan pois kuihdu, joskaan en luotasi pois ikinä vois haihtuu, kestää eron tuomaa tuskaa, menettää jotain rakkauden luomaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot