Sydämen palo

Runoilija Supermies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sytytät sydämeeni olemassaolollasi valon, tunteen niin jalon, ikuisen rakkauden palon, palon mikä ei sammu, onnu, eikä koskaan murru. Ethän turhaan ole surru, et murhaan tunteeni suhun? Mihis muuhun ne tunteet suuntaisin, koska olet vain se yksi ja ainoa muru jonka vuoksi menisin vaikka kuuhun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot