rakkaudesta

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä ajattelisit kun
puhuisin kauniisti
kaikenantavasta rakkaudesta
joka jatkuisi vuodesta toiseen

olisit minun
minä sinun
sinun sielusi vastaisi
minun sisimpäni ääneen

se sitoisi meidät toisiimme
kokemus tämän ainutlaatuisuudesta
eikä ollenkaan huomattaisi
tiskejä tai roskien viemistä

suutuspäissään sanottuja sanoja
univelkaisena toiseen purettua turhautumista
loukkaantuneena syyllistävää ylimielistä halveksuntaa
eropuheita ja kotoa lähtemistä

uskoisitko ikuiseen onneen
yhdessä
kunnes kuolema meidät erottaa
nähdessäsi sanojen taakse

uskoisitko rakkauteen
meidän rakkauteemme?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa hienosti saatu yhteen suuret tunteet ja arjen haasteet

 

Käyttäjän kaikki runot