sattumankaupan unikirjan opetukset

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ovessa oli kyltti jossa sanottiin :

”tienristeyksessä
unien maassa
jouduit tänne

olemme auki aina
silloin ollessasi valmis
vahingossa
astu rohkeasti sisään”

sattuman kaupan
takimmaisessa hyllyssä
unikirjan viimeiset sanat kuuluivat :

”yön tähtien kimalteesta
tipahdellen vähitellen
takaisin maahan osaksi
kaikkeutta sen kiertokulkua
ei unia voi unohtaa”

myyjää ei näkynyt missään
oli kai kyllästynyt loputtomaan odotukseensa
mennyt tauolle –
lapussa tiskillä sanottiin :

”asiakkaille tiedoksi
löytäessäsi kokonaisuuden
vaistomaisesti nähdessäsi
älä suotta vaivaudu maksamaan
jätä mikä on sen arvoista
kuin se mitä haluat”

unikirjan ensimmäisellä sivulla
ystävällismielisesti valmisteltiin tulevaan :

”noustessasi tähtiin
ollaksesi osa kimalletta
joka aina putoaa
uutena takaisin”

ja seuraavalla kerrottiin :

”ainoa ohje unien maassa
jonka saat on -
mitä tulee alun jälkeen
ennen loppua
voit kirjoittaa sen -
olosuhteiden heiteltävissä oleminenkin
on päätettävissäsi
oikean suunnan tuntiessasi
tiedät mitä tehdä

kauniita unia”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot