hulluudesta

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nää yöt
päivät joissa

menisin sekaisin
jos niitä laskisin

ne tekee sekopäiseksi
ainakin minut

ajattelen mahdatko seurata
edes hetken päivästä

tai yöstä tai aamusta
samanlaisia ajatuksia

kuin päässäni risteilee
odottaen vastaustasi

hulluus on tarttuvaa
jaettuna kauniimpaa

on ihan ainutlaatuista
kahdestaan seota

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hulluus on huumaavaa.
Pidän runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot