kaikille maljoille

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

juota lisää
minua
utuisella katseellasi

anna
päihtyä sinun
tuulahtelevasta hymystäsi

tiedän
kyllä hölmöyteni tunnustan
kiinnostaisi tietää

tuntuuko
humalasi samalta
kuin minun

sinua katsoessani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot