Nimetön

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanoisin paljon enemmän jos osaisin
Yo diría que mucho más si pudiera

en kuitenkaan sano, koska en osaa
Yo no digo, porque yo no puedo

haluan kuitenkin, että olet onnellinen
Quiero que seas feliz

haluan kuitenkin, että olet onnellinen, joten annan sinulle sydämeni
Quiero que seas feliz, así que te voy a dar mi corazón

haluan että olet onnellinen, annan sydämeni sinulle
Quiero que seas feliz, así que te voy a dar mi corazón

lahjoitan sydämeni sinulle
donar mi corazón a ti

Haluan sinun olevan onnellinen
Quiero que seas feliz

sillä sinun kanssani minun sydämeni lepää

lepää minun sydämeni
mis descansas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot