Veriveli

Runoilija naksos

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi veljet minkä tänään kuulla sain
Päätä niin ahdisti että sairaslomaa hain
Olet kohta siellä takana kylmän seinämän
Toivoin sinun elävän kunnolla tämän annetun elämän

En ikinä sinua yksin maailmaan jättäisi
Kun vain tiedät, että sinusta moni välittäisi
Olet kallisarvoinen ja tuki korvaamaton
Miten sinusta tuli niin huomaamaton?

En minä sinua yksin jätä
Olen aina tukenasi, kun sinulla on hätä
Haalistuneen valokuvasi lompakossani näin
Toivon sydämestäni, että asiat menevät paremmin päin

Päivää parempaa odottaa saa
Mutta odotas vaan, kun me näemme taas
Kierrän kädet ympärillesi, annan halin
Olet aina minulle veli rakkahin

Vuodattanut vuoksesi kyyneleen olen
Nyt puukolla teen puuhun uuden loven
Lasken aikaa milloin taas luonasi olen
Jolloin voit taas olla kanssani onnellinen

En voi käsittää, en voi uskoa, sillä minulla oli vielä hyvä päivä eilen
Ja tämä olkoon elämäni ensimmäinen päivä, kun kenenkään puolesta nyt rukoilen.

Selite: 
Omistettu rakkaalle veljelleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot